Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#
#پماد
#تسکین درد
#درد دست
# درد پا

از عزیزان پزشک ایرانی ونکوور کسی میشناسه برا مراجعه حضوری؟ من kitsilano هستم
2024-01-13 00:00:00 # پزشکی

سلام و درود دارو یا پماد برای میخچه میشه معرفی کنید؟ ممنون میشم
2021-01-19 14:59:01 #Montreal [دارو][پماد][میخچه] پزشکی

سلام دوستان من یه سوال داشتم از خدمتتون من از صبح چشمم درد میکنه و الان دیدم که پلکم جوش زده شما پیشنهادی برای تسکین دردش دارید؟
2021-01-19 15:06:11 #Montreal [سرما خوردگی][چشم درد] پزشکی
# درد پا

سلام به همگی من دارم اقدام میکنم برای ورود دادن همسرم به کانادا من و دخترم دو ماهه که اینجا هستیم و دخترم خیلی بی تابی پدرش رو میکنه وکیلم بهم گفته برای اینکه زودتر همسرت رو ورود بدیم یه روانشناس باید تایید کنه که بچه از نظر روحی تحت فشاره بخاطر نبود پدرش میخواستم بدونم شما پزشکی میشناسین که در این زمینه کمکم کنه
2024-01-15 00:00:00 #Montreal

آیا آوردن پمادهایی مثل، آزیترومایسین چشمی و مگاکورت(مومتازون فوروات)، به کانادا،مشکل داره؟ ممنونم
2021-11-08 09:20:00 #Montreal

سلام دوستان من یه سوال داشتم از خدمتتون من از صبح چشمم درد میکنه و الان دیدم که پلکم جوش زده شما پیشنهادی برای تسکین دردش دارید؟
2021-01-19 15:06:11 #Montreal پزشکی[سرما خوردگی] پزشکی

حدود شش ماه پیش کمی چشمم درد میکرد و خشک شده بود که هر روز بدتر میشد دکتر جنرال رفتم که گفت با توجه به هر روز بدتر شدن دیدم ریفر کرد بیمارستان که رفتم ولی چشم پزشک بعد از معاینه شبکیه وچند تست ساده تعادل برای سر ومغز گفت مشکلی نیست و گفت حتی قطره خشکی چشم که استفاده نکن که چند ما تحمل کردم که بهتر شد ولی همچنان یکی از چشم هام و ابرو وداخل حدقه چشم درد مزمنی وجود داره مخصوصا موقع بستن چشمم ( البته دوباره دکتر جنرال رفتم و احتمال دادم سینوسم التهاب یا عفونی شده وبه چشمم سرایت کرده که به دکتر گفتم
2018-11-28 17:12:00 #Montreal

و عرض ادب بنده در حدود یک ماه هست وارد کانادا (شهر مونترال) شدم متاسفانه دو شب هست ک وقتی از صبح بیدار میشم دونه های قرمز در پیشانی صورتم و همچنین درچند جای دیگه ی بدنم (دست و پا) پیدامیشن که تا حد کمی هم خارش دارن یه برجستگی کوچکی هم دارن عکس هم از این نواحی گرفتم خیلی نگران و پریشانم که بدباگ باشن همه جای تختخواب رو گشتم ولی خیلی چیزی پیدانکردم از اثار بدباگ امکان راهنمایی هست؟ ممنون از شما
2021-12-07 11:37:00 #Montreal

و خدمت شما بزرگوار سپاس فراوان بابت تایمی که میگذارید و پاسخگوی سوالانان هستید شخصی که تست کروناش مثبته اما بدون هیچ علامتی ایا ناقله ؟ اگر بله ،تا چند وقت اطرافیان باید قرنطینه را رعایت کنن؟
2021-10-17 07:34:00 #Montreal